Bloc de treball de l'assignatura de Valencià de 2n de BAT



dissabte, 10 de març del 2012

sobre l'examen

Mentre arriba la nota de l'examen, podeu fer una mirada al text de Fuster “Límits de l’adolescència” .
Si hi cliqueu accedireu al model corregit de PAU, i tot i que no té res a veure amb el vostre examen, sí podeu comparar, com a mínim, el resum que heu fet vosaltres.
Per recordar-vos el que vam parlar l'altre dia sobre els criteris de qualificació de PAU, us els pose ací perquè els tingueu clars:

"Expressió i reflexió crítica
En els apartats de Comprensió del text (1ª part, tema, resum...) i d’Expressió i reflexió crítica, les respostes es valoraran més positivament si responen amb precisió la pregunta, expressen amb claredat i ordre les idees i els conceptes, es presenten ben estructurades (paràgrafs, signes de puntuació, connectors discursius) i demostren un bon domini de la normativa gramatical i de l’expressió lèxica.
Si la redacció presenta errors gramaticals i d’expressió, es descomptaran 0’05 punts
per error. Les faltes repetides no es comptaran (p.e.:  del home/del home  o Castello/Castello, 1 falta; però,  del hort/del home  o  Castello/qüestio, 2 faltes). El descompte es farà per preguntes. Si en una pregunta el descompte per errors supera la puntuació de la pregunta, la puntuació serà 0."

Sí, ja sé que és preocupant., però encara sou a temps de millorar la vostra ortografia. Com que és una feina personal, ningú tret de vosaltres la pot fer.  Recordeu que podeu anar als enllaços que teniu al costat, o bé  cliqueu ací o al gripau, on podeu trobar més informació i fins i tot programari en valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada