Bloc de treball de l'assignatura de Valencià de 2n de BAT



dijous, 4 de novembre del 2010

Capítol 7 – La carta esqueixada


Un dia fred al matí s'alça, obri la finestra per a veure el temps que fa però hi ha boira. Té una sensació estranya, una d'aqueixes sensacions que tens quan se t'oblida alguna cosa. Era la carta. Va corrent a escriure la carta, però comença a dubtar de si vol a Lluïsa o a Paula. acaba trencant la carta escrita per Lluïsa i es fica al llit. En aqueix moment entra Paula a l'habitació d'Aleix i veu la carta trencada. -No l’estimes?-. Li pregunta. Aleix li contesta que vol a una altra. Paula s'acosta i el besa ràpidament i es marxa de l'habitació deixant a Aleix amb una sensació estranya de felicitat.
Més tard Aleix baixa a la cuina i Vicente els ensenya a ell i a Paula que està nevant. Aleix s'alegra perquè açò tallarà les comunicacions i els camins, la qual cosa significa que el marit de Paula no podrà tornar. A la vesprada Aleix i Paula passen una vesprada silenciosa. Pensant. Sense poder parlar d'allò en que pensaven perquè la seua intimitat es veia interrompuda pel servei d’Àngela.
Aleix puja a dormir, poc després escolta els passos de Paula. Aleix va fins a l'habitació de Paula, intenta obrir-la però estava tancada.Torna a la seua habitació a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada